Våre Tjenester

Kolnes Maskin AS er en entreprenørvirksomhet i Randaberg kommune som utfører de fleste arbeidsoppgavene innen grunn- og anleggsarbeid.

Hva leverer vi?

Noen av tjenestene vi tilbyr er opparbeidelse av hele byggefelt, næringseiendommer og hustomter.

Vi har lang erfaring innen landskapsutforming, kommunaltekniske anlegg, veibygging og oppføring av natursteinsmurer.

 

Vi disponerer en flott maskinpark av høy standard. Våre ansatte har god kompetanse og lang erfaring i bransjenю

Eksempler på arbeid vi utfører på både bolig og næringstomter er:

Tilbygg:

Graving og grunnarbeid for tilbygg, og hva en bør vite. Når en planlegger et tilbygg, er det viktig å fokusere på mer enn bare design. Grunnarbeidet, inkludert graving og forberedelser av fundamentet, er avgjørende for at tilbygget skal bli stabilt og holdbart. Kolnes Maskin kan hjelpe deg med alt fra utgraving til riktig fundamentering, og sikre at alle byggeregler følges. Korrekt utført grunnarbeid gir et trygt utgangspunkt for videre bygging og kan forhindre fremtidige problemer som setningsskader.

Garasje:

Graving og grunnarbeid for garasje, og hvordan lykkes med prosjektet. Når en skal bygge ny garasje, er korrekt graving og grunnarbeid essensielt for å sikre en solid og varig konstruksjon. Kolnes Maskin med erfaring innen garasjeprosjekter kan hjelpe til med alt fra utgraving til fundamentering. Det er viktig å sikre at grunnen er riktig forberedt før byggingen starter, noe som inkluderer både drenering, nivellering, og valg av riktig materiale til grunnarbeidet.

Parkeringsplass/gårdsrom:

Når en skal anlegge en parkeringsplass eller oppgradere gårdsrommet, er det avgjørende å starte med grundig grunnarbeid. Dette inkluderer alt fra nøyaktig graving til riktig drenering og komprimering av underlaget. Kolnes Maskin kan hjelpe til med å sikre at arbeidet blir utført i henhold til alle forskrifter, og at parkeringsplassen eller gårdsrommet blir både funksjonelt og estetisk tiltalende. Med riktig grunnarbeid unngår en setningsskader og dårlig drenering, og sikrer ett langvarig resultat.

Hageanlegg:

Graving og grunnarbeid for hageanlegg, og for å få en perfekt hage, Et vellykket hageanlegg starter med solid grunnarbeid. Enten en planlegger å legge plen, bygge terrasse, bygge støttemurer, eller anlegge dam, er graving og grunnarbeid avgjørende for et varig resultat. Kolnes Maskin kan hjelpe deg med å utforme terrenget, forbedre dreneringen, og sørge for at hageanlegget blir både funksjonelt og estetisk tiltalende. Med riktig utført arbeid kan du skape et hageanlegg som både er vakkert og lett å vedlikeholde. Vi samarbeider også med hagekonsulenter ved behov.

Dreneringsarbeid:

Sikre god drenering rundt huset hindrer fuktproblemer på din bolig. Dreneringsarbeid er en kritisk del av å beskytte eiendommen mot vannskader Kolnes Maskin kan hjelpe med å sikre at drenering blir utført riktig og at løsningen er mest kostnadseffektiv for din eiendom. Med riktig utført dreneringsarbeid kan en forhindre kostbare vannskader og sikre et trygt og tørt miljø.

Natursteinsmurer:

Kvalitet er viktig fra grunnarbeid til ferdige murer. Natursteinsmurer er både vakre og funksjonelle, men for å oppnå en varig og stabil mur er det viktig med profesjonelt grunnarbeid. Dette inkluderer riktig fundamentering, riktig drenering, og nøyaktig montering av steinene. Enten du trenger natursteins mur som støttemur, eller som en dekorativ mur i hagen, er korrekt utført grunnarbeid nøkkelen til suksess.

Støttemurer:

Sikre eiendommen med korrekt grunnarbeid og profesjonell bygging. Støttemurer spiller en kritisk rolle i å hindre jordskred og erosjon, spesielt i skrånede terreng. For å oppnå en varig og stabil støttemur er det viktig med korrekt utført grunnarbeid. Dette inkluderer alt fra nøyaktig utgraving av fundament til riktig drenering, slik at muren kan tåle jordtrykket over tid. Kolnes Maskin har erfaring på å bygge støttemurer av ulike materialtyper som både er funksjonelle og estetisk tiltalende. Enten du trenger støttemur i hagen, oppkjørselen, eller i en stor skråning, sørger vi for at arbeidet blir utført etter de høyeste standarder.

Graving for kabelgrøfter:

Sikre og effektive løsninger for kabellegging. Graving for kabelgrøfter er en sentral del av mange infrastrukturprosjekter, inkludert legging av elektriske kabler, fiberoptiske linjer og andre viktige forbindelser. For å sikre at kablene legges trygt og beskyttet mot ytre påvirkninger, er det viktig med nøyaktig utført grunnarbeid. Kolnes Maskin har kompetanse på graving av kabelgrøfter som møter alle sikkerhetskrav og standarder. Uansett om prosjektet er stort eller lite, sørger vi for at grøftene er riktig dimensjonert og at kabellegging går raskt og effektivt.

Utgraving av kjeller:

Hvordan sikre en sikker og effektiv utvidelse. Utgraving av kjeller er en kompleks prosess som krever presisjon og profesjonell kompetanse. Enten en ønsker å utvide en eksisterende kjeller eller bygge en ny, er det viktig med grundig forarbeid. Kolnes Maskin har kompetanse på nøyaktig graving, solid fundamentering og effektiv drenering. Vi sikrer at utgravingen skjer i henhold til byggeforskrifter og gir deg et stabilt grunnlag for videre byggearbeid. Med vår kompetanse får du en vellykket kjellerutvidelse som møter alle dine behov og forventinger.

Nedgravde avfallsanlegg:

Effektive løsninger for moderne avfallshåndteringer. Nedgravde avfallsanlegg gir en praktisk og diskret løsning for avfallshåndtering i både urbane og landlige områder. For å sikre at disse systemene fungerer optimalt og har lang levetid, er det avgjørende med korrekt utgraving og riktig installasjon. Kolnes Maskin har lang erfaring med graving og grunnarbeid for nedgravde avfallsanlegg. Vi kan bistå med alt planleggingsfase til ferdig installasjon som gir deg en effektiv og pålitelig avfallshåndteringsløsning.

Tilrettelegging og utførelse av byggefelt:

Skap en suksessfull utvikling med vårt profesjonelle team. Tilrettelegging og utførelse av byggefelt er essensielle steg for å realisere vellykkede byggeprosjekter, enten det gjelder boligområder eller næringseiendommer. Dette inkluderer alt fra omfattende graving og grunnarbeid til planlegging av infrastruktur og oppsett av nødvendige tjenester. Kolnes Maskin tilbyr helhetlige løsninger for å tilrettelegge og utvikle byggefelt på en effektiv og sikker måte, Kolnes Maskin sørger for at alle aspekter, fra planlegging til ferdig utførelse, håndteres med høyeste presisjon og i tråd med gjeldende byggeforskrifter. Kontakt oss for å sikre en vellykket tilrettelegging og utførelse av ditt byggefelt.

Vegbygging:

Hvordan sikre grunnarbeid og entreprenørtjenester for suksessfulle veiprosjekter. Vegbygging er en omfattende prosess som innebærer mye mer enn bare asfaltering av veien. Det krever presis graving, omfattende grunnarbeid, og nøyaktig planlegging. Kolnes Maskin sikrer kompetanse på alle aspekter av vegbygging, fra opprettelse av fundament til asfaltert vei. Med vår kompetanse sikrer vi at alle krav til kvalitet og sikkerhet overholdes. Uansett om det gjelder små veiprosjekter eller større infrastrukturutvikling, gir vi deg en effektiv og pålitelig løsning for dine vegbyggingsbehov.

Vann- og avløpsarbeid:

Effektive tjenester for vann- og avløpssystemer i byggeprosjekter. Vann- og avløpsarbeid er en kritisk del av enhver byggeprosess som krever presisjon og ekspertise, Kolnes Maskin tilbyr omfattende tjenester innen graving, installasjon, og vedlikehold av vann- og avløpssystemer. Enten du planlegger et nytt byggeprosjekt eller trenger oppgradering av eksisterende systemer, gir vi en pålitelig og effektiv løsning. Kontakt oss for å høre mer om hvordan Kolnes Maskin kan hjelpe deg med dine vann- og avløpsbehov.

Grøntanlegg:

Profesjonelle tjenester for bærekraftige utendørsområder. Grøntanlegg er en viktig del av moderne landskapsdesign, som kombinerer estetikk med funksjonalitet. Effektiv etablering av grøntanlegg krever nøye planlegging og presis utførelse. Kolnes maskin tilbyr tjenester som omfatter graving, terrengtilpasning, beplanting og vedlikehold av utendørs grøntområder. Enten du trenger å utvikle en ny hage, forberede eksisterende hage, eller skape bærekraftige utendørsområder, gir vi deg en skreddersydd løsning som oppfyller dine behov. Kontakt oss i dag for hvordan Kolnes Maskin kan hjelpe deg med ditt grøntanlegg.

Mur- og betongarbeid:

Mur- og betongarbeider er kritiske elementer i enhver byggeprosess, og Kolnes Maskin tilbyr tjenester for å håndtere alle aspekter av disse oppgavene. Kolnes Maskin hjelper deg med løsninger som oppfyller dine spesifikke behov. Kontakt Kolnes Maskin for pålitelige og effektive mur- og betongtjenester.

Sammen med våre faste samarbeidspartnere kan vi tilby komplett leveranse innenfor alt av anleggsarbeid inkludert betong.